Ja, ik doneer en help zo kinderen als Laasya uit de mijnen.

Frequentie

Gegevens

*

Met het Right-To-Be-Kid-bandje laat u zien dat u meestrijdt. Bij een donatie vanaf €15,- krijgt u, als u hieronder uw adres invult, het bandje toegestuurd.

Ik machtig Terre des Hommes om bovenstaand bedrag van mijn rekening af te schrijven.

Privacyverklaring

Terre des Hommes verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om. Wij gebruiken deze gegevens ten behoeve van onze donateursadministratie (zo controleren wij of u al bekend bent in onze administratie door uw gegevens te vergelijken met de gegevens uit ons systeem), fondsenwervende programma’s en om te informeren over onze activiteiten. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kunt u dit bij ons melden onder vermelding van uw volledige adresgegevens. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan, vindt u in onze privacyverklaring.

Laasya is zes jaar oud

Ze werkt al twee jaar lang iedere dag in een mijn. Net als haar broertjes en zusjes. In plaats van huiswerk maken en spelen, bikt zij mica uit de grond. Een mineraal dat we hier in onze auto’s en elektronica verwerken.

Kindvriendelijke dorpen

Terre des Hommes is gestart met het opzetten van kindvriendelijke dorpen, waar kinderen veilig zijn en naar school kunnen. Ouders bieden we de mogelijkheid om op een verantwoorde manier geld te verdienen. Bedrijven en overheden spreken we aan op hun verantwoordelijkheid. Die aanpak werkt, maar we zijn er nog lang niet. Kinderen als Laasya hebben daarom uw steun nodig.

Haal de kinderen uit de micamijnen, en help ze terug naar school.

page image